PIZZA OR PASTA DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2138 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Or Pasta Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 13:45 Heerlijke pasta’s
19 mei 2024 om 18:27 Eten was lauw
7 mei 2024 om 14:39 Bezorging duurde lang Het eten was koud en niet zo lekker
4 mei 2024 om 2:56 Heerlijke pizza zoals gewoonlijk
21 apr 2024 om 10:15 Damnn sweety. Pizza evenals de pasta.
20 apr 2024 om 22:35 Het duurde erg lang voor de rest was alles oke, pizza was redelijk koud.
19 apr 2024 om 21:23 Ze kwamen op het afgesproken tijdstip. Vond de saus wel heel erg romig, proefde nauwelijks pesto. Was wel lekker en je krijgt ook wel echt een grote portie.
18 apr 2024 om 22:07 Ik vond de pasta niet Italiaans smaken. Ik had andere verwachtingen. Het was wel goed warm
13 apr 2024 om 23:14 Pizza was niet warm, her voelde droog aan tijdens het eten, zonder saus zou het niet lekker zijn. Pizza was niet warm en vond het te
6 apr 2024 om 20:17 Cheesecake niet geleverd. Bezorger snapte niet wat ik bedoelde. Miste ook spinazie in de pasta's maar stond wel op de bon. Voor de prijs en kwaliteit is dit de laatste keer dat ik hier bestel
31 mrt 2024 om 22:08 altijd lekker en warm
1 mrt 2024 om 19:47 Top pizza, top quality