PIZZA OR PASTA DEN HAAG

PIZZA OR PASTA DEN HAAG Deliciously Fresh Made

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1834 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Or Pasta Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 18:30 Beste thuisbezorgd restaurant die er is
25 mei 2022 om 14:23 Eerlijk was heerlijk pasta was top.
24 mei 2022 om 21:44 Awesome as ever!
23 mei 2022 om 21:34 Loved the pizza
21 mei 2022 om 22:49 Lekker eten en goede kwaliteit. Ik heb besteld pasta en pizza met extra kass alles komt goed. Gelukkig maar!
21 mei 2022 om 17:31 Ik kreeg iets anders dan ik had besteld, en toen ik belde om de situatie aan hen uit te leggen, lachten ze me uit, ik zal nooit meer van ze eten.
20 mei 2022 om 19:38 Slechtste pasta die ik tot nu toe gegeten heb
17 mei 2022 om 16:08 Zo te zien nog steeds goed bezig, bedankt!!!
17 mei 2022 om 10:14 Matige pasta en duurde 1,5 uur voordat hij er was
16 mei 2022 om 13:06 Karig beleg terwijl extra kaas had besteld. Niks van gemerkt. Ik bestel hier niet meer!
16 mei 2022 om 1:31 Goed belegde pizza, was heerlijk. Ook bezorgtijd helemaal binnen aangegeven tijd.
14 mei 2022 om 23:28 Bedankt weer top pizza!